Financiëel

De moerenlopers vzw zamelt gelden in voor de overkoepelende organisatie Roparun.
De gelden worden ingezameld op diverse wijzen waarvan U hieronder een overzicht aantreft.

 1. Sponsoring
  Zowel financieel als praktisch helpen de sponsors om ons doel te bereiken. We denken hierbij aan het gebruik van de voertuigen, brandstof, slaapplaatsen, voeding, kledij en zo veel meer. Ook financiële bijdragen zijn mogelijk waartegen een factuur wordt opgemaakt. Alle ontvangen sponsorgelden worden integraal opgenomen in onze jaarlijkse gift!
 2. Giften
  Jaarlijks mogen wij rekenen op gullen giften uit diverse hoeken! Grote en kleine evenementen worden op poten gezet om onze vzw te steunen. We denken hierbij aan de kinderanimatie tijdens de roparun, benefietfuif, tweejaarlijks kerstspel, fruitacties op school, de Warmste Week van Stu Bru, bijdragen van initiatieven tijdens de doortocht roparun, enz.
  De ontvangen giften worden integraal opgenomen in onze jaarlijkse gift!
 3. Kerstmarkt
  Jaarlijks zetten wij onze tent op te Zele, tijdens de kerstmarkt (3de weekend van december). We dragen samen zorg voor een gezellige kerstsfeer, muziek, aangevuld met een verkwikkend drankje en sterkend hapje.
  De opbrengst wordt besteed aan de aankoop van teammateriaal.
 4. Steak à volonté
  Naar jaarijkse gewoonte zetten we het laatste weekend van januari de deuren open van de gemeenteschool Zele voor méér dan 600 personen die onze vzw steunen. Hierbij bieden we allen steak of vol-au-vent à volonté aan, vergezeld van heerlijke frietjes en groentjes. Tijdens het weekend worden op beide dagen mooie prijzen verloot!
  De opbrengst wordt besteed aan de aankoop van teammateriaal.
 5. Kermisloop te Grembergen
  Tijdens het Onze-Lieve-Vrouw-weekend in augustus organiseren we samen met het kermiscomité de jogging te Grembergen. Hierbij komen de afstanden 3, 6, 9 en 12 km aan bod evenals een kinder- en jeugdloop voor de jongsten.
  De opbrengst wordt besteed aan de aankoop van teammateriaal.
 6. Diverse activiteiten
  Doorheen het jaar zetten onze teamleden zich in voor diverse activiteiten. Concreet zetten we ons beste beentje voor bij de city-trail Lokeren, de afwas kippenfestijn (Ossenkermis), …
  Wenst U ons te steunen in ruil voor onze aanwezigheid en/of hulp, laat zeker een seintje op moerenlopers@hotmail.be

Vrije giften zijn altijd welkom per overschrijving op bankrekening BE25 0016 8515 0482 (moerenlopers vzw) of via de donatiemodule (kies team 288).